top logo

Radio Terminali është një stacion radio muzikore tematike për të madhe radio argëtim gjatë gjithë ditës dhe shtatë ditë në javë. Programet dhe prezantimin e tyre janë të bazuara në kërkesën ose në trendin e dëgjuesit zgjedhjen e tyre e muzikës dhe sjelljes. Kjo ndihmon Radio Terminal për të dekoroj dhe programe radiofonike e tyre sipas preferencave dëgjuesit.
Radio Terminal adresa faqen zyrtare është www.radioterminal.si

Radio Terminal
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Terminal ]