top logo

Radio Slo Koper telecasts its projects beautify its playlists for a socially and socially various group of onlookers. Notwithstanding the show of an assortment of data and stimulation programs, Radio Slo Koper telecasts various neighborhood creations. Their preparations and data based projects contains, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, eksitim dhe lojëra fusha.

Radio Slo Koper website address is www.rtvslo.si

Radio Slo Koper
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Slo Koper ]