top logo

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është paraprakisht technologicaly, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With Radio Piko you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that Radio Piko is truly a listener oriented and highly capable online radio.

Radio Piko official website address is www.radiopiko.myl2mr.com

Radio Piko
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Piko ]