top logo

Radio Ognjisce është rrjeti më i madh radio në Slloveni. Ky stacion radio është duke luajtur këngët e fundit popullore rreth orën 24 orë jetojnë online me gjini të ndryshme dhe Botërore Talk . Radio Ognjisce është transmetuar nga Krvava Pejës, Slovenia. Kjo faqe e internetit zyrtare stacion radio është radio.ognjisce.si

Radio Ognjisce
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Ognjisce ]