top logo

Me një lidhje të shëndetshme me dëgjuesit e tyre duke dëgjuar Radio Net FM nga Sllovenia dhe nga vende të tjera të botës kjo është një radio në internet e madhe të jetë në për të gjitha argëtim ditë të gjatë. Radio ka ndërtuar lidhje të saj me dëgjuesit e tyre me anë të mesme të ndryshme shoqërore dhe me anë të tyre web portalin e tyre për të cilat Radio Net FM ka marrë mjaft e dëgjuesve të përditshme.
Radio Net FM adresa faqen zyrtare është www.radionet.si

Radio FM Net
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio FM Net ]