top logo

Radio Narodnjak radio për përvojën më të mirë të programeve të njohura radio të Sllovenisë. Radio thelb ka filluar transmetimin e tyre në 2013 dhe nga se ata kanë krijuar një karakteristikat e tyre duke vënë bukur programet e tyre së bashku në internet radio. Kjo është një radio me shumë info dhe lajme në lëvizje.
Radio Narodnjak adresa faqen zyrtare është www.radionarodnjak.com

Radio patriot
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio patriot ]