top logo

Accentuating the theme of the radio well Radio MCB has easily become one of the interesting media for online radio listeners to pass their time. Radioja dhe programet e saj së bashku me prezantimin e të gjitha të përputhen me temën dhe vizionin e radio aq mirë që dëgjuesit të bie në dashuri me programet menjëherë pas akordim në.

Radio MCB official website address is www.mcbezigrad.weebly.com/radiomcb

Radio MCB
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio MCB ]