top logo
Radio Kranj transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio transmetuesit Kranj besojmë në ofrimin e muzikës, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Fillimi 40, Pop.
Adresa e Radio website zyrtar Kranj është www.radio-kranj.si
Radio Kranj
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Kranj ]