top logo
Radio Center broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Center broadcasters believe in providing real music, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohur dhe Top 40, Pop.
Radio Center official website address is www.radiocenter.si
Radio Qendra
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Qendra ]