top logo
Radio Antena ka pozicionuar veten si njerëzit aktivë më të suksesshëm dhe më të dëgjuar të radios urbane deri në moshën 40 vjet. Dëgjuesit të cilët janë me ne në ritmin e të rinjve, të merrni një dozë të përditshme të muzikës së re, informacionet e fundit dhe të qeshura interesante dhe zbavitëse dhe. Radio antenë frekuenca e përditshme gjithashtu pasqyrojnë ngjarjet e tanishme lokale, aq shpesh kemi përgjigje të jetojnë me shumicën e ngjarjeve të profilit të lartë, por ndryshe na tregoni ekipin tuaj dhe fituesit nuk i zënë ngushtë për të marrë për disa ditë edhe kur pjesa tjetër e botës, në vende brezskrbnejše dhe transmetuar nga të drejtë atje. Adresa e Radio website zyrtar Antena është www.radioantena.si
Radio Antena
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio Antena ]