top logo

Radio 1 Ribinica is broadcasting from Ortnek, Sllovenia dhe është nën Radio 1 rrjet. Kjo është një kanal radio të veçantë duke luajtur këngë popullore në gjuhën sllovene. Kjo është 24 orë jetojnë stacioni në internet duke marrë popullaritet në mesin e poeple në Slloveni. Radio 1 Ribnica official website is www.radio1.si

Radio 1 Pëlhurë prej fije artificiale
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Radio 1 Pëlhurë prej fije artificiale ]