top logo

Muravideki Magyar Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Muravideki Magyar Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Muravideki Magyar Radio official website address is www.rtvslo.si

Muravideki Hungarisht Radio
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovenia : Muravideki Hungarisht Radio ]