Radio Devin

Info koment Stacione raport

Radio Devin me vizion për të promovuar kulturën dhe hedhura i Sllovakisë në tërë botën. Posaçërisht ata janë të përkushtuar për të rritur kulturën sllovak e muzikës popullit të Sllovakisë dhe në frontin e të gjithë botës. Ata janë të njohur për programet e tyre të ndryshëm radio dhe të gjithë prej tyre janë transmetuar 24 orë në ditë.
Radio Devin adresa website zyrtar është www.rozhlas.sk

Vend: Slovakia

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations