top logo

Evropë 2 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Slovakia or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Slovakia and from the whole world Europa 2 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The playlists of Europa 2 gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, be with Europa 2 dhe për të marrë argëtuan 24/7.

Evropë 2 Adresa zyrtare e internetit është www.europa2.sk

Evropë 2
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Slovakia : Evropë 2 ]