top logo

Ngjyrë 94.2 FM është një radio stacion transmetimi në Singapor sigurimin Malay Classic Rock dhe Pop Muzikë nga vitet '60 deri '90, si dhe lajmet më të fundit, Programet revista jetesës dhe infotainment. Ajo u transmetua për herë të parë që veprojnë jashtë Singapor me pavarësinë e Malaya në 31 Gusht 1957.

Ngjyrë 94.2 FM adresa website zyrtar është www.meradio.sg

Ngjyrë 94.2 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Singapore : Ngjyrë 94.2 FM ]