top logo
Radio live u themelua në 2012, i njohur më parë si Live01FM, nga një grup i DJ-ve të radios tmerrshme që janë të pasionuar dhe të vendosur për të nisem vet radio stacionin e tyre në internet në lidhje me internet. Radio live nisur saj 24/7 programe për 01 Qershor 2013. Stacioni do të jetë gjithashtu prodhimin e një gamë të plotë nga hitet e muzikës në gjuhën angleze për K-pop. Kryesisht duke u fokusuar në anglisht.
Adresa Radio live web site zyrtar është theliveradio.sg
Radio live
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Singapore : Radio live ]