Simfoni 92.4 FM

Info koment Stacione raport
Simfoni 92.4 FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Simfoni 92.4 FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë. Simfoni 92.4 FM adresa website zyrtar është www.meradio.sg

Vend: Singapore

Zhanret: /

loading...

Popular Stations