Singapore 98.7 FM

Info koment Stacione raport
Që nga fillimi i stacionit në 1989, ata kanë krijuar veten si një stacion të cilat të rinjtë, të rinj në zemër, dashuruar muzikë…çdokush dhe të gjithë lehtë mund të zbuloni një prirje me.
987FM luan krye 40 Hits nga SHBA, Britania e Madhe dhe natyrisht duke shtuar erëz dhe shije lokale në valët tona. Me dinamikën tonë, bandë gjallë dhe absolutisht i çuditshëm nga DJ, presin qesh, kaosi muzikë, thashethemet, këngët, pranks, spoofs, Çmimet në bollëk dhe fton ekskluzive!

Vend: Singapore

Zhanret: /

loading...

Popular Stations