top logo
Ria 89.7FM është një hit jetojnë kanal muzikë në internet transmetimit në bazë të Caldecott Hill Estate, Singapore. Ria 89.7FM luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Adult Bashkëkohor. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave, ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Suksesi Ky kanal ishte nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me Adult Bashkëkohor. Ria 89.7FM adresa faqen zyrtare është www.meradio.sg
Ria 89.7FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Singapore : Ria 89.7FM ]