Naga FM është një nga shumë pak radiot e cila është transmetimet jetojnë nga Singapori dhe radio është në shënjestër edhe për dëgjuesit e tyre të cilët janë nga Tamil, Indi. Si Singapori është e mbushur me njerëz nga pjesë të ndryshme të botës dhe ka shumë njerëz nga Tamil mënyrë për të ushqyer ata me muzikë Tamil Naga FM vjen për të jetuar.
Naga FM adresa faqen zyrtare është www.nagafm.com

Naga FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Singapore : Naga FM ]