top logo

Kiss92 është parë të gjitha re-stacioni Singaporit radio në 20 vjet.

Ajo është gjithashtu stacioni i parë në radio në vend duke u fokusuar në zonjat pjekur në mes 30 – 50, duke ofruar substancë udhëzues për hap me kohën, nxitur dhe zonjat mendjemprehtë.

Me udhëtimit, mirëqenien, madhësi, shëndetësor, Fëmija rritjen subjektet dhe rinovon më të fundit lajme, Kiss92 jep substancë energjike dhe edukative për të udhëzojë dhe të zgjojnë.

Shkoi me gjithë meloditë e pabesueshme në një vend dhe stacion i famshëm raste për të vazhduar me angazhimin me anëtarët e audiencës, Kiss92 jep përmbajtje që zonjat dashuri.

Puthje 92 Adresa zyrtare e internetit është www.kiss92.sg

Puthje 92
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Singapore : Puthje 92 ]