top logo

Gold 90.5FM është një stacion radio angleze e MediaCorp në Singapor. Ajo transmeton hitet klasike nga vitet '60 dhe më gjerë. I qëndrueshëm i tyre i DJ-ve përfshin granddaddy Singaporit për radio, me mbi 30 vjet përvojë, Brian Richmond.
Ar 90.5 FM adresa website zyrtar është www.meradio.sg

Ar 90.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Singapore : Ar 90.5 FM ]