Radio Tri

Info koment Stacione raport

Radio Tri broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Tri broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Vend: Serbia

Zhanret: /

loading...

Serbia Radio Stations

Popular Stations