top logo

Radio Stari Grad 104.3 is a non-profit radio on the Internet every day brings the best news and best songs of the pop and folk. Ky stacion radio është krijuar për të dashuruar e muzikë të mirë, pop and folk music Radio Stari Grad 104.3 love you all know, këtu ju mund të ndjeheni mirë, kur ju të dëgjoni muzikë dhe të lexoni një lajm të cilësisë në lidhje me një aktor të ri, një këngëtar apo edhe një risi në zonën ku je.

Radio Stari Grad 104.3 Adresa zyrtare e internetit është www.rsg.rs

Radio Stari Grad 104.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Stari Grad 104.3 ]