Radio Seni Serbia është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Seni Serbia transmeton në zonën më të madhe të Serbisë dhe më gjerë. Radio Seni Serbia të japë më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet.

Radio Seni Serbia adresa faqen zyrtare është www.radio-boskobuha.com

Radio Seni Serbia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Seni Serbia ]