top logo

Radio Sajkaska broadcasts both Serbia and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Radio Sajkaska main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Serbia has its own beautiful tradition of music and culture Radio Sajkaska most of the time tries to play songs and arrange programs thats gonna represent its own tradition of music and culture.

Radio Sajkaska official website address is www.radiosajkaska.com

Radio Sajkaska
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Sajkaska ]