top logo

Muzikë popullore është në zemër të radios dhe popullore është gjithashtu një lloj i këngës që reflekton kulturën dhe traditën e një kombi. Me prioritet të muzikës popullore Radio Patrola 021 është një nga shumë pak radio atje cila është promovuar programe zhanër popullore bazë, muzikë dhe historia informacion në botë.
Radio Patrola 021 Adresa zyrtare e internetit është www.patrola021.com

Radio Patrola 021
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Patrola 021 ]