top logo
Radio Majdanpek është vendi ku dëgjuesit gjithmonë do të jetë në gjendje për të mësuar më shumë në lidhje me të gjitha ngjarjet që kanë të bëjnë me komunën Majdanpek, për t'u argëtuar dhe për të mësuar diçka interesante dhe, nga ana e tij e cila është e dobishme. Dhe jo vetëm se ky është vendi ku dëgjuesit do të gjejnë veten në gjendje të thonë mendimin e tyre, për të sugjeruar, për të kritikuar ose lavdëruar të gjithë ata që mendojnë se e meriton diçka.
Radio Majdanpek adresa faqen zyrtare është www.rtvmajdanpek.com
Radio Majdanpek
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Majdanpek ]