top logo

Radio Mackica dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Mackica has become a very popular radio station of Serbia in a very short matter of time with their friendly approach towards their listeners.

Radio Mackica adresa faqen zyrtare është www.radiomackica.net

Radio Mackica
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Mackica ]