top logo
Radio Llapi transmetuar në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Llapi ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Thay gjithashtu kanë programe për komunitetet etnike Serbinë, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Radio Llapi adresa faqen zyrtare është www.radiollapi.com
Radio Llapi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Llapi ]