top logo

Këngët pop ka dekoroj radio plotë dhe eksperiencën e saj muzikore të Radio Karolina. Me dashurinë dhe mbështetjen nga dëgjuesit e tyre në të gjithë botën dhe të gjithë vendit Radio Karolina është e vendosur për të ofruar programet e tyre të klasës udhëheqëse e radios e muzikës pop. Playlists e tyre janë të mbushura me tabelë muzikë të lartë shumë.
Radio Karolina adresa faqen zyrtare është www.karolina.rs

Radio Karolina
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Karolina ]