Radio Kanal M

Info koment Stacione raport

Radio Kanal M ofron dëgjuesit e tyre lloj më të mirë të programeve si dhe ofron reklamues tyre dëgjuesit të integruara dhe të lartë të mbulimit. Kjo lejon radio për të tërhequr një numër të gjerë të reklamuesit kyçe për programet e tyre, si dhe për dëgjuesit e Radio Kanal M, ata janë të talentuar me disa programe muzikore që janë krijuar nga likings e tyre.
Radio Kanal M adresa faqen zyrtare është www.mihajlovic.rs

Vend: Serbia

Zhanret: /

loading...

Serbia Radio Stations

Popular Stations