Radio Delta

Info koment Stacione raport
Radio Delta is a volunteer run, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet. Radio Delta website address is www.radio-delta.com

Vend: Serbia

Zhanret: / /

loading...

Serbia Radio Stations

Popular Stations