top logo
Radio Banja 2 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Më i lartë 40, Pop muzikë mund të dëgjohet.
Radio Banja 2 Adresa zyrtare e internetit është banja2.com
Radio Banja 2
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio Banja 2 ]