Radio 216

Info koment Stacione raport
Radio 216 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio 216 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
Radio 216 Adresa zyrtare e internetit është www.radio216.com

Vend: Serbia

Zhanret: /

loading...

Serbia Radio Stations

Popular Stations