top logo

Radio 012 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Serbia or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Serbia and from the whole world Radio 012 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.
Radio 012 Adresa e internetit është radio-012.tk

Radio 012
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Radio 012 ]