top logo

Prvi Radio Uzice broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Prvi Radio Uzice broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Prvi Radio Uzice website address is www.prviradio.rs

Prvi Radio Uzice
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Prvi Radio Uzice ]