top logo

JO FM Serbia është një lloje të ndryshme të programeve të radios lidhen. Ky është vendi për disa biseda të vërtetë të angazhohen dhe interaktive tregon jo vetëm në kombëtare por çështjet e fundit të botës. JO FM Serbia është shtëpi për dëgjuesit e Serbisë të cilët janë në kërkim për tregon flasin. Ka shumë lloje të programeve kulturore në dispozicion shumë.
Ka adresë website zyrtar FM Serbia është www.nofm.rs

JO FM Serbia
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : JO FM Serbia ]