top logo

Muzika House është një lloj të ndryshme të zhanreve muzikore e cila ka pasuesit e vet dhe ky lloj i zhanër muzikor është si nga shumë dëgjuesve dhe kryesisht për ata që i pëlqen piknik dhe të tjera këto lloje të gjëra. Naxi Shtëpia Radio është gjithmonë duke ofruar muzikë për ata dëgjues që i pëlqen të jetë me muzikën shtëpi.
Naxi Shtëpia Radio adresa e internetit zyrtare është www.naxi.rs/house

Naxi Shtëpia Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Naxi Shtëpia Radio ]