top logo
Milos Radio u themelua në dëshirën dhe kërkesën e shumë tifozëve dhe admiruesit e vëllezërve Milos, që luan muzikë për të gjitha shijet, nga folklorit rumun dhe festimet me muzikë ritmike, me ndikime greke dhe orientale që është gjithçka që është e nevojshme në një parti apo një martesë, është një nga grupet e pakta që mund të interpretojnë të përziera Rumania dhe serbe dhe të luajë në një nivel më të lartë, por kjo do të largohet nga ju për të vendosur, pasi ju dëgjoni radion tonë stacion. Milos Radio adresa e internetit zyrtare është www.milosradio.tv
Milos Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Milos Radio ]