top logo

Max FM Jagodina sjell llojet më të mirë të muzikës në dispozicion. Kjo është radio që siguron dëgjuesit e tyre se muzika nuk janë të lidhur në çdo kufijtë dhe Max FM Jagodina me këtë qëllim në epokën e tyre të transmetimit gjithmonë përpiqet për të luajtur muzikë nga muzikës popullore serbe, si dhe nga bota ndërkombëtare të muzikës.
Max FM Jagodina adresa faqen zyrtare është www.maxfm.rs

Max FM Jagodina
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Max FM Jagodina ]