top logo

M Radio Serbia broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. M Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

M Radio Serbia official website address is www.mradiobg.info

M Radio Serbia
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : M Radio Serbia ]