top logo
Lotel Loznica Company Ltd. është e angazhuar në mediat elektronike dhe të telekomunikacionit. Programi i tij i radio transmetohet në frekuencën 107.4 MHz FM stereo me transmetues në vend Crni Vrh – Gučevo dhe ka një kompani shumë të gjerë coverage.The u themelua në Lotel 05/31/1997. kur programi u nisur radio Lotel. Një koncept i veçantë i programit dhe mënyra e operimit në krahasim me radio stacionet tjera në fillim të këtij stacioni u veçuar nga listenership. Filozofia jonë është e thjeshtë: “Njerëzit e duan muzikë, argëtim të mirë dhe ata duan të gjejnë në një vend. Ne ofroi atyre program gjithëpërfshirës me një popull kryesisht në familje dhe hitet Pop Muzikë, me shumë artikuj interesante dhe konkurse. Vëmendje e veçantë i është kushtuar prodhimit dhe marketingut, që kontribuojnë në kënaqësinë e përgjithshëm të dëgjuesve programeve cilësore.
Lotel Radio adresa e internetit zyrtare është www.lotel.rs
Hotele Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Hotele Radio ]