top logo
Radio Legjenda ka filluar në 2013th parë gushtit të parë është radio Zemun. Edhe, Radio Legjenda ka punuar vetëm në Serbi që merret ekskluzivisht me kulturën, art dhe sport. Përfshin projekt web radio, me një 24 -Programi muzikë orë , me përfshirjen e rastit të drejtuesve. Muzikës që ju mund të ndiqni për të portalit tonë të internetit është e bukur, dhe një vendas, i huaj, më të vjetër, të reja, dhe të gjitha zhanret dhe ritmet. Përveç muzikës , programi i radios, Legjenda mund të ndjekë lajmet nga fusha e kulturës dhe sportit, mot, Programet authoring.
Legjenda Radio adresa e internetit zyrtare është www.legend-radio.com
Legjenda Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Legjenda Radio ]