top logo

Kiss Rom Radio është burimi për muzikë të pastër dhe argëtim. Radio është i njohur për qasjen e tyre në botën e argëtuese, si dhe bota muzikore. Vizioni i tyre është që të jetë programuesit më të mirë në muzikë klasës dhe argëtim bazuar në Serbi. Kiss Rom Radio promovuar identitetin e tyre kombëtar muzikor nëpër këtë radio.
Kiss Rom Radio adresa e internetit zyrtare është www.kissrom.com

Rom Radio Kiss
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Rom Radio Kiss ]