top logo

Jack Radio marrë dëgjuesit aq shumë dashuri për programet e tyre të përditshme që ata kanë vendosur për të nisur një radio për të shërbyer dashuruar muzikë popullore me të mirë në muzikë popullore të klasës dhe kështu Jack Folk Radio Varvarin filluar transmetimin e saj. Radio është i njohur edhe në mesin e dashamirët e muzikës popullore për programet e tyre të bukur të muzikës popullore.
Radio Jack popullore Varvarin adresa faqen zyrtare është www.jackfolkradio.beep.com

Jack Folk Radio Varvarin
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Jack Folk Radio Varvarin ]