top logo

Desetka Radio ka mbajtur mundësi për dëgjuesit e saj në internet opsionet radio dëgjuarit kështu dëgjuesit e tyre të jetë në gjendje për të dëgjuar ato dhe për të mbajtur deri me ta nuk ka rëndësi se ku ata shkojnë, ose ku ata janë. Desetka Radio Althouh një kanal radio kroate por hej shumicën e kohës luan anglisht këngë e nxehtë dhe e goditi. Ata luan këngë shkëmb, këngë pop, si dhe këngë të ndryshme mix 24 orë non stop të argëtojë dëgjuesit e tyre.

Desetka Radio adresa e internetit zyrtare është desetka.com E themeluar në janar 6, 2006.

Desetka Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Desetka Radio ]