top logo

Delfin Radio provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Delfin Radio official website address is www.delfinradio.rs

Delfin Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Delfin Radio ]