top logo

Radio që nga fillimi i tij në ditët e sotme është përdorur për zë dhe muzikë. Sot, megjithatë, ne mund të zgjedhin se çfarë lloji të muzikës që ne duam të dëgjojmë, të cilat autorët, e cila tregon, në kohë dhe në atë mënyrë. Radio Interneti ka sjellë na slobododu të organizojmë programin e tij radiofonik. Së shpejti ne do të jetë në gjendje për të kombinuar burimet në dispozicion të gjithë planetin – Muzika japoneze, Lajmi i Bashkimit Evropian, flasim-show nga Nju Jorku dhe parashikimin e motit lokale. Por ende, radio përdorur për të transmetuar informacion të mjaftueshëm për ne dhe për të na argëtojë, dhe asgjë nuk ka ndryshuar.

Hapësirë ​​Interneti është e plotë të radio stacioneve. Një pjesë e vogël e këtyre marrëveshjeve janë kanalet e stacioneve komerciale janë tashmë të transmetimit në zonën FM, ndërsa pjesa më e madhe e programeve të radios të cilat përbëjnë hapësirën në internet vetëm në shtëpi.

Ata janë në 15 Korrik 2009 dhe u bashkua me radio ftohtë.

COOL Radio Beograd adresa faqen zyrtare është www.coolradio.rs

COOL Radio Beograd
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : COOL Radio Beograd ]