top logo

Lloje të ndryshme të muzikës është qëllimi kryesor i Civijas Radio. Civijas Radio është është i njohur për të siguruar dëgjuesit e tyre non stop me muzikë që nuk janë të ndonjë zhanër të veçantë, por më tepër vjen nga një gamë të gjerë të zhanret muzikore. Me këtë radio dëgjuesit e tyre janë në gjendje të gëzojnë muzikë nga një lloj të ndryshme dhe nga një gamë të gjerë të zhanret.
Civijas Radio adresa e internetit zyrtare është www.civijasradio.com

Civijas Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Serbia : Civijas Radio ]